Matematik

isolere

21. december 2013 af Missperfec (Slettet)

Hej, 

har brugt mange timer på at få isloeret h i denne ligning,

Hvordan gør man?

40=1/3 *PI *r2*2*r + 2 PI *r*h


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2013 af peter lind

Flyt det første led på højre side over på venstre side

Divider ligningen med 2Pl*r


Svar #2
21. december 2013 af Missperfec (Slettet)

Når jeg skal flytte dte første led, bliver det så 40-1/3 *PI *r2*2*r= 2 PI *r*h

og efterfølgende dividere jeg med 2Pl*r 

(40-1/3 *PI *r2*2*r)/(2 PI *r)= h

Er dette så rigtigt?

Men hvis det så er rigtig skal jeg efterfølgende lyse en anden opgave som lyder således, men kan ikke få dte til at passe?


Svar #3
21. december 2013 af Missperfec (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=999383

Her ligger opgaven


Svar #4
21. december 2013 af Missperfec (Slettet)

#1


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. december 2013 af peter lind

#2 er korrekt.


Svar #6
21. december 2013 af Missperfec (Slettet)

okay taak, har du muligheden for at hjælpe med det andet spørgsmål? Ligger i linket


Svar #7
21. december 2013 af Missperfec (Slettet)

#6


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. december 2013 af peter lind

du må præcisere hvad det andet spørgsmål er og om  hvad du rent faktisk gør for at løse den


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Den opgave har du kørende i flere andre tråde, hvor du har fået udførlige svar. Det er bedre at holde diskussionen til én tråd i stedet for at sprede det samme over flere tråde, så vi ikke skal forklare det samme igen og igen.


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.