Matematik

Nytår...

30. december 2013 af PeterValberg

Kære alle...
Jeg vil gerne ønske jer alle et velsignet og lykkebringende nytår.

KuLOC.jpg
På "gensyn" her på portalen i 2014 :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. december 2013 af lfdahl (Slettet)

Mange tak og i lige måde!

Godt Nytår til alle og på "gensyn" i 2014.

Tak for mange lærerige indlæg fra Jer.

Venlig hilsen Lars Dahl


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. december 2013 af 123434 (Slettet)

Tusind tak

I lige måde


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. december 2013 af peterlravn

Mange tak! Godt nytår til jer alle! :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Tusind tak, og rigtig Godt Nytår  2·19·53  til alle.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. december 2013 af SuneChr

# 4
Man har

p ∈ { 2 , 19 , 53 }

For året  2014  gælder:

f (2)    =  Gyldentallet
f (19)  =  Solcirklen
f (53)  =  Epakten

Også    GODT NYTÅR   herfra.


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Så er talmagien vist på plads og alle augurer kan glæde sig over, at påsken i det nye år endnu engang falder helt som beregnet.


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. december 2013 af LeonhardEuler

Mange tak og i ligeste lige måde!

Og nu er det ikke meget forkert at takke alle de frivillige, der har støttet og hjulpet alle de forvirrede gymnasieelever, folkeskoleelever, universitetsstuderende eller bare videnentusiaster - heriblandt jeg selv -. Det skal I have stor ros for, for dette er i sandheden en større tjeneste I udfører end man umiddelbart tænker over. 

igen Godt nytår til jer alle sammen!


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. januar 2014 af SuneChr

# 5
Vi må da også have søndagsbogstavet med.

x ∈ { 1 , 2 , 19 , 53 }          1 er "desværre" ikke et primtal, men produktet dog uforandret.

Lad søndagsbogstavet A = 1 ,  B = 2 , .............

For indeværende år   MMXIV   gælder da:

f (1)   =  Gyldentallet
f (2)   =  Søndagsbogstavet
f (19) =  Solcirklen
f (53) =  Epakten


Skriv et svar til: Nytår...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.