Matematik

Differentation

03. januar 2014 af 123456789ali (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvordan differentrer jeg denne:

Q^2/4 ???


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. januar 2014 af SuneChr

Der skal formodentlig stå
Q2 / 4
og ikke
Q2/4  =  Q1/2

(1/4·Q2)'  =  2/4Q2 - 1  =  Q/2
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2014 af AB2013 (Slettet)

Hvis det nu skulle være Q0.5 så bliver det bare 

0.5 Q0.5-1 = 0.5 Q.-0.5 = 0.5 / √Q = 1/ (2√Q) 

hjaelptilmatfys.123hjemmeside.dk


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Der er ingen grund til at reklamere for din private lektiehjælpsservice i dine indlæg.


Skriv et svar til: Differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.