Kemi

C * V = C * V

04. januar 2014 af Sigøjnerblod (Slettet)

Hejsa

I fortydningsformlen gælder, at C_før * V_før = C_efter * V_efter. Er det det samme som C_stof1 * V_stof1 = C_stof2 * V_stof2.

Og den sidste formel, er den rigtig nok? Er stødt på den på nettet, men kender kun fortydningsformlen, men det er jo næsten den samme.


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. januar 2014 af mathon

…det er den samme…

                                           Vefter • cefter   =  Vfør • cfør

                                           cefter = (Vfør / Vefter) • cfør          med fortyndingsfaktor  f = (Vefter / Vfør)

                                           cefter = cfør / f = cfør • f -1

                                     


Svar #2
04. januar 2014 af Sigøjnerblod (Slettet)

Ok tak skal du have. Men hvordan kommer fortyndingsfaktoren ind her?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2014 af mathon

#2

          …genlæs #1


Skriv et svar til: C * V = C * V

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.