Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Find isokvantens ligning

06. januar 2014 af SJ21 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Hvordan finder jeg isokvantens ligning?

Jeg har blevet givet følgende oplysninger:

"Find den marginale produktivitet (marginalproduktet) for hver af produktionsfaktorerne, isokvantens ligning samt isokvantens hældning for følgende produktionsfunktion: Q = 0,3K3L2   "


Svaret skulle være: K = 3sqrt(Q/L2)

Men jeg får det til: 0,3K = 3sqrt(Q/L2)

Hvad gør jeg forkert?

På forhånd tak :)


Skriv et svar til: Find isokvantens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.