Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Fuldkommen konkurrence: Udregn profit og vis i graf

06. januar 2014 af SJ21 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

Jeg er blevet stillet følgende spørgsmål:
"Antag igen, fuldkommen konkurrence. Tegn MC, AVC, ATC kurverne. Hvor mange enheder vil der blive produceret hvis markedsprisen er P = 36? Udregn profitten og vis dette i grafen."

Med tilhørende tabel:
http://oi43.tinypic.com/2jcaeiw.jpg

Jeg kan godt finde ud af at tegne MC, AVC og ATC kurverner. Det gik smertefrit, men hvordan udregner man profit?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2014 af SpringE (Slettet)

Hej,

"Hvor mange enheder vil der blive produceret hvis markedsprisen er P = 36?": Find Q ud fra MC-kurven.

"Udregn profitten og vis dette i grafen.": Profit = Total omsætning - totale omkostninger. 


Skriv et svar til: Fuldkommen konkurrence: Udregn profit og vis i graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.