Matematik

Integralregning

06. januar 2014 af meguca (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg denne opgave?
"Bestem en stamfunktion til 
f(x)=6x3+3x2+3x-9"


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2014 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2014 af mathon


                    ∫(6x3 + 3x2 + 3x - 9)dx  =  ∫6x3dx  +  ∫3x2dx  +  ∫3xdx  -  ∫9dx


Svar #3
06. januar 2014 af meguca (Slettet)

hvad med disse? :(
"opgave 2)
En funktion er givet ved f(x)=5x^-3+x+1+x^-2
Bestem en stamfunktion til f
opgave 3)
bestem følgende ubestemte integral
2*2x^3+3x^2+1/3dx"


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2014 af LeonhardEuler

#3: Personerne i #1 og #2 har givet dig vejledning til at løse den slags integralsproblemer, men det ser ud til at du ikke har kigget efter - og derudover skal du ikke tro at #1 og #2 har regnet opgaverne, så du skal ikke kopiere det ind i dit dokument. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. januar 2014 af SuneChr

# 0
Ved at anvende integrationsreglerne for et polynomium, som du kan læse ovenfor, skulle det nu være muligt at integrere ethvert n'te grads polynomium. Man har endvidere

 

I enhver respekteret lærebog skulle integrationsreglerne for de almindeligt forekommende funktioner da også være at læse.



 


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.