Matematik

Regnestykke

07. januar 2014 af Mariammejel (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hej er der nogle der kan regne dette regnestykke ud?

4/3*3,14*(3,476/2) i tredje

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Har du ikke selv prøvet? Du forsøger at beregne rumfanget af en kugle med diameteren 3,476 .


Svar #2
07. januar 2014 af Mariammejel (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af at regne det selv ud enten på lommeregner eller papir jeg får et nyt svar hver gang

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Skriv det op og regn det så ud

V = (4/3)·π·(3,476/2)3 =  (4/3)·π·1,7383 = (4/3)·π·1,738·1,738·1,738 = ...


Skriv et svar til: Regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.