Matematik

Problemregning

07. januar 2014 af empire15 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har et par små problemer med, at starte op i min problemreging

Er der nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Formuler dine konkrete spørgsmål sammen med en beskrivelse af din egen fremgangsmåde og resultater.


Svar #2
07. januar 2014 af empire15 (Slettet)

På en del af strækningen blæser det så meget at teltes oversejl kan trække dem tilbage

hastigheden kan komme op 21 killometer  i timen 

Det kan udtrykkes ved ligningen y=21*x 

Y=antal tilbagelagte kilometer 

X=antal timer 

Jeg kan sådan set ikke regne det ud


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Om det hjalp mig??

Hvad går så dit spørgsmål ud på?


Svar #4
07. januar 2014 af empire15 (Slettet)

kom lige til at skrive noget forkert 

Men det var den opgave jeg ikke kunne finde ud af


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. januar 2014 af peterlravn

Undskyld mig men du mangler et spørgsmål :D

Svar #6
07. januar 2014 af empire15 (Slettet)

På en del af strækningen blæser det så meget at teltes oversejl kan trække dem tilbage

hastigheden kan komme op 21 killometer  i timen 

Det kan udtrykkes ved ligningen y=21*x 

Y=antal tilbagelagte kilometer 

X=antal timer 

hvor mange km tilbagelage de på 1,5 time* 

min fejl :D


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#6

Indsæt x = 1,5 i forskriften for y.


Svar #8
07. januar 2014 af empire15 (Slettet)

er det så y=21*1,5


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#8

Ja. Det skal du jo så regne ud.


Svar #10
07. januar 2014 af empire15 (Slettet)

Okay, tak for hjælpen jeg skulle bare lige være sikker :D


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.