Matematik

sinus og cosinus

09. januar 2014 af Massou (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion  er bestemt ved forskriften

g(x)= sin(x)*cos(x);x ∈ [0;π]

Løs ligningen g(x)= 1/4
Bestem, ved hjælp af differentialregning, funktionens størsteværdi.

Er der nogen der kan hjælpe?

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2014 af mathon

benyt
             sin(x)·cos(x) = (1/2)·sin(2x)

             g(x) = (1/2)·sin(2x)   x ∈ [0;π]


Skriv et svar til: sinus og cosinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.