Matematik

Trigonometri, firkanter

09. januar 2014 af Rikkeroesdahl (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens. 

Jeg sidder lige og bakser med en opgave, jeg ikke kan komme videre med. Håber i har lyst til at hjælpe mig, det lyder således:
 

En byggegrund har form som en firkant ABen, hvor vinkel A = 50° , vinkel B 60°, vinkel C = 105°,  

IADI = 21m og IABI = 50m.

a)  Tegn en model af byggegrunden, og bestem længden af diagonalen BD.

b)  Bestem arealet af byggegrunden. 

Jeg har forsøgt at kigge i Ti CAS (jeg har mac), om jeg kunne tegne firkanten derinde, men den har jeg heller ikke grejet endnu, kan i hjælpe mig dér også?

På forhånd MANGE TAK! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2014 af peter lind

Der følger et tegneprogram med de fleste hvis ikke alle styresystemer. For window hedder den paint.. Du kan da også bruge papir og blyant7pen


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. januar 2014 af Aves (Slettet)

Angående Nspire: ny side ---> vælg geometri i listen. Tegn modellen og indsæt teksten ind på billedet via højre-klik på billedet.


Skriv et svar til: Trigonometri, firkanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.