Matematik

Problemregning- tuneller

09. januar 2014 af hjæællp (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har brug for hjælp til disse opg, søger ikke svar, men fremgangsmåden. 
på forhånd tak. 

Bunden af tunellen består af en vejbane, der er 7 m bred, samt et fortov i hver side. 

* Beregn bredden af et fortov 

Tunellen er 2600 m lang og tværsnittet har et areal på 63,16 m2. 

* beregn hvor mange m3 fjeld, der er sprængt væk. 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Start med at formulere hele opgaven. Hvis du kender bredden af vejbanen plus de to fortove, trækkes vejbanens bredde fra, og resten fordeles ligeligt på de to fortove.

Rumfanget af tunellen er tværsnittet ganget med længden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2016 af DinProMaskine (Slettet)

I alt 8,66 meter. okay så langt så godt, så siger du bare 8,66-7=1,66 så siger du bare 1,66:2=0,83 og så har du dit svar på opgave 4.1 som var =0,83.

Håber i kunne bruge det til noget :D


Skriv et svar til: Problemregning- tuneller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.