Matematik

problemregning

11. januar 2014 af hjææælpp (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Søger hjælp til disse opgaver, vil ikke have svar, men fremgangsmåden. 
På forhånd tak. :) 

Tuneller:

Massefylden for sten er 3000 kg/m3. 

4.3 Beregn hvor mange tons sten, der er fjernet i alt. 

Suduroy: 

De skal sejle med M/F Smyril. 
Skibet sejler fra Torshavn kl. 07.30, og det er i Tvöroyri klokken 09.25. 

5.3 Beregn hvor lang tid turen tager. 
5.4 Beregn skibets gennemsnitshastighed i km/t. 


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. januar 2014 af mathon

4.3
            massen = rumfang gange massefylde


Svar #2
11. januar 2014 af hjææælpp (Slettet)

Hvordan finder jeg ud af rumfanget? :O


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2014 af mathon

…kun du ligger inde med tegningen af tunnelen.

                        Rumfang = tværsnitsareal • længde


Svar #4
11. januar 2014 af hjææælpp (Slettet)

Mange tak for hjælpen. forstår det nu...


Svar #5
11. januar 2014 af hjææælpp (Slettet)

Kunne også godt bruge hjælp til denne opg. 

Bunden af tunellen består af en vejbane, der er 7 meter bred, smat et fortov i hver side.

- Beregn bredden af et fortov. 


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2014 af mathon

 
                            Fortovsbredde = (tunnelbredde - (7 m)) / 2        hvis fortovene er lige bredde
                         


Skriv et svar til: problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.