Matematik

Differential

12. januar 2014 af Tulmus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan ville man differentiere f(x)=(x+1)*e^x?

Jeg tror det er en sammensatfunktion, men kan ikke få det til at blive det som lommeregneren siger ,når jeg løser den i hånden.. nemlig f ' (x) = (x+2)*e^x 

Kan nogen hjælpe ved at vise mellemregningerne til den? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2014 af SuneChr

Benyt differentiation af et produkt
(f · g)' = f ' · g  + f · g '


Svar #2
12. januar 2014 af Tulmus (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! 


Skriv et svar til: Differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.