Matematik

Haster

12. januar 2014 af linehansen12345 (Slettet)
Hej folkens

Jeg har virkelig brug for hjælp til en opgave som jeg ikke kan løse da jeg ikke forstår den

Løs denne ligning:
2x + 1= x + 2

Hvor mange danske kr. Skal du betale for 500$?
Valutakurser:
US dollar 620,89
Engelske pund 1099,55
Euro 758,65
Norske kroner 96,14
Svenske kroner 81,26

Tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2014 af mathon


                            2x + 1= x + 2                   træk x fra på begge sider

                            x + 1= 2                           træk 1 fra på begge sider

                            x = 1


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2014 af mathon

      1•(100$) koster  1 • (620,89 kr)

      5•(100$) koster  5 • (620,89 kr)


Svar #3
12. januar 2014 af linehansen12345 (Slettet)

Det forstår jeg ikke helt

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2014 af SuneChr

# 3
Ligefrem proportionalitet # 2
5 × så mange dollar  ⇔  5 × så mange kr.

# 0   Opret ny tråd for hver ny opgave.


Skriv et svar til: Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.