Matematik

En stykkevis sammensat funktion: Beregn funktionsværdierne og værdien X. - HJÆLP!

13. januar 2014 af chfr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp! :-)

Opgave


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2014 af mathon

En stykvis lineær funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. januar 2014 af mathon

                f(4) = 4 - 1 = 3

.

               for -1 ≤ x ≤ 4     kan f(x) højst blive 3
hvorfor
               f(x) = y = 5 kræver  4 < x ≤ 5
og
               5 = 2x - 5

              10 = 2x

               5 = x


Skriv et svar til: En stykkevis sammensat funktion: Beregn funktionsværdierne og værdien X. - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.