Matematik

Projektion på underrummet

14. januar 2014 af 8700ralf (Slettet)

Beregn den ortogonale projektion v af vektoren x på underrummet U udspændt af vektorerne u1 og u3. Angiv 3 koordinat af denne.

x=<1,3,2>

u1=<1,0,-2>

u2=<2,1,1>

Kan ikke rigtig få det til at passe, så håber der er nogen som der kan hjælpe! :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
14. januar 2014 af peter lind

(u1·x)*u1/|u1|2+(u2·x)*u2/|u2|2


Skriv et svar til: Projektion på underrummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.