Matematik

y' = ky

14. januar 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

Jeg har fået til opgave at gøre rede for differentialligningen y' = ky. Jeg tænker at jeg selvfølgelig skal komme ind på beviset af den fuldstændige løsning. Hvad synes i ellers man bør sige? Jeg kan nemlig ikke helt gennemskue, hvad man ellers skulle komme ind på


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2014 af SuneChr

dy/dx = ky

1/y dy = k dx
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#0

Du kan nævne et par eksempler for, hvor man møder denne differentialligning, for eksempel radioaktivt henfald, absorption af stråling i et medium, konstant procentuel vækst.


Skriv et svar til: y' = ky

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.