Matematik

Isolér K0

16. januar 2014 af Helenass (Slettet)

Hej 

Jeg sidder her med denne opgave, som jeg ikke aner hvad jeg skal gøre med, så jeg håber virkelig I kan hjælpe!

Kn=K0*(1*r)n

Isolér K0


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2014 af LubDub (Slettet)

divider med (1*r)n på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2014 af mathon

eller skrevet

                          Ko = Kn·(1+r)-n


Svar #3
16. januar 2014 af Helenass (Slettet)

Er der ingen mellemregninger? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, man dividerer med (1+r)n på hver side. Hvis ax = b, er x = b/a , a ≠ 0 .


Skriv et svar til: Isolér K0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.