Kemi

Arrheniusligningen

16. januar 2014 af kjsahdsh (Slettet)

Hvordan kan det være at arrheniusligning kan skrives på begge disse måder?

ln(K)=-Ea/R*(T1-T2)/(T1*T2) og ln(K)=-Ea/R*1/T1*1/T2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Bemærk, at

(T1 - T2)/(T1·T2) = (1/T2) - (1/T1)


Skriv et svar til: Arrheniusligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.