Matematik

Ligninger

16. januar 2014 af nikkostar (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Jeg sidder med et par svære ligninger og håber på at der er nogle søde sjæle, som kan hjælpe mig!

a) x^5,32 = 17,38

b) 3x^-1,42 - 8 = 5,15

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2014 af LubDub (Slettet)

a)

    x5,32 = 17,38

    x = 17,38(1/5,32)

b)

    skriv det igen


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.