Matematik

størst vækst

16. januar 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej igen SP

En hurtig en:

Kan man ikke hurtigt aflæse her, at svaret er 0,5 grader?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2014 af LubDub (Slettet)

sæt r '(t) = 0 og isolér t

det er netop svaret til a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2014 af peter lind

Find r'(t) og løs ligningen r'(t), En mulighed for maksimum er for løsningen af ovenstående ligning. t=0 og t=47 er to andre muligheder.


Skriv et svar til: størst vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.