Matematik
Gør prøve
18. januar 2014 af
Haan (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Er dette rigtigt udregnet?
Vis at y=ln(e^x+e-1) er en løsning til y=e^x-y
Jeg differentiere y og får e^x/e^x+e-1
e^x-e^x/e^x+e-1=e^x/e^x+e-1
Vis at y=ln(e^x+e-1) er en løsning til y=e^x-y
Jeg differentiere y og får e^x/e^x+e-1
e^x-e^x/e^x+e-1=e^x/e^x+e-1
Svar #1
18. januar 2014 af SuneChr
Du er noget karrig med brug af parenteser. Sæt nu disse, så man ved, hvad man skal forholde sig til.
Er der y ' skjult et eller andet sted?
Svar #2
18. januar 2014 af Haan (Slettet)
Min differentialligning er y= e^x-y
Og min funktion er y=ln(e^x+e-1)
Jeg har differentieret min funktion og har fået: e^x/e^x+e-1
Så har jeg sat dem lig med hinanden (e^x/e^x+e-1 = e^x-ln(e^x+e-1))
Og min funktion er y=ln(e^x+e-1)
Jeg har differentieret min funktion og har fået: e^x/e^x+e-1
Så har jeg sat dem lig med hinanden (e^x/e^x+e-1 = e^x-ln(e^x+e-1))
Skriv et svar til: Gør prøve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
