Kemi

strukturformel

17. november 2005 af vusk (Slettet)
skal lave strukturformel for acrylonitril, CH2CHCN

er i tvivl...

er dette rigtigt?

H2C=CHC=N??

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2005 af 2835 (Slettet)

Det er en tripel binding til N

::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2005 af IBM (Slettet)

CH2=CH-CN

Svar #3
17. november 2005 af vusk (Slettet)

dvs faktisk bare ethen, hvor et H er skriftet ud med en (C med en tripelbinding til N)??

Brugbart svar (0)

Svar #4
17. november 2005 af frodo (Slettet)

jaa, det kan man vel sige.

Skriv et svar til: strukturformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.