Matematik

Rumfang og Liter

19. januar 2014 af houston32 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hej tak fordi du tog dig tid til at klikke ind. Det er ikke rigtig lektie men nærmere et væddemål som mig og min ven ikke an løse. Kan et akvarie på 108000cm3 rumme 100liter? Hvorfor/Hvorfor ikke?

Tusind tak for hjælpen på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af SuneChr

Akvariet rummer 108 liter, så det kan også rumme 100 liter.
1000 cm3  =  1 dm3  =  1 liter


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

108.000cm3/1000=108 liter


Skriv et svar til: Rumfang og Liter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.