Matematik

Bingo

19. januar 2014 af Liselotteeee (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej kan i hjælpe mig med at besvare disse spørgsmål :)
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

Kunne du evt. vende billedet om, så det bliver nemmere at læse?


Svar #2
19. januar 2014 af Liselotteeee (Slettet)

Det kan jeg DSV ikke gøre:(

Brugbart svar (1)

Svar #3
19. januar 2014 af SuneChr

Vedhæftet fil:SP 1901141805.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2014 af 123434 (Slettet)

a)

Kvadrattal:tal som man kan tage kvadratroden af. 

F.eks √4=2, da 2*2=4  Så 4 er et kvadrattal

1,4,9, 16, 25, 36, 49, 64, 81 og 100

Udfaldsrummet er 90

Der er 10 kvadrattal i alt

10/90=1/9

b) Udfaldsrummet er nu 89, da man allerede har trukket et tal.

1/89*100%=1,2%


Svar #5
20. januar 2014 af Liselotteeee (Slettet)

Okey tusind tak håber det rigtigt ;)

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar 2014 af SuneChr

# 4
"100" er ikke med på Bingo pladen. Der er kun ni kvadrattal på pladen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2014 af 123434 (Slettet)

Rettelse til 4#

Kvadrattal:tal som man kan tage kvadratroden af. 

F.eks √4=2, da 2*2=4  Så 4 er et kvadrattal

1,4,9, 16, 25, 36, 49, 64, 81

Udfaldsrummet er 90

Der er 9 kvadrattal i alt

9/90=1/10=10%

b) Udfaldsrummet er nu 89, da man allerede har trukket et tal.

1/89*100%=1,2%


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2014 af PeterValberg

#7 Vedr. b):   udfaldsrummet er 80, - bemærk teksten " der trækkes yderligere 9 tal..."
                      der er således udtrukket 10 tal i alt.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #9
20. januar 2014 af 123434 (Slettet)

7#

1/80*100=1,25%

Læste ikke opgaven rigtigt i første gang-dårlig vane med at læse opgaver lidt for hurtigt.


Svar #10
21. januar 2014 af Liselotteeee (Slettet)

Så det er 1/80•100 :)

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. januar 2014 af PeterValberg

Ja, som angivet i #9

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #12
28. januar 2014 af Liselotteeee (Slettet)

Men resten er rigtigt ikke

Skriv et svar til: Bingo

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.