Matematik

Differentialkvotienten

21. januar 2014 af Mariiiaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP. Nogen som kan hjælpe mig med at bestem differentialkvotienten for de to funktioner ? 
Opgaven er vedhæftet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2014 af peter lind

Brug at (xn)' = n*xn-1


Svar #2
21. januar 2014 af Mariiiaaa (Slettet)

f(x)=2x^(2)+3x+15 = f'(x)= 2*2x+3 ser det her forkert ud ? 
Jeg har brugt en tabel ( tabellen er vedhæftet) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2014 af peter lind

Det er korrekt


Skriv et svar til: Differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.