Matematik
Intergralregning
Hej.
Er der nogen, der kan hjælpe mig med den her opgave?
Bestem f(x) så f(x)dx = 4x-7
Svar #2
22. januar 2014 af kissermulle (Slettet)
Der står ikke andet i opgaveformuleringen end det, hvilket også gør, at jeg ikke forstår opgaven.
Svar #3
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#2
Skal man bestemme f(x), så
∫ f(x) dx = 4x - 7 ? (Inspireret af overskriften, dog integralregning).
Så skal der gælde, at
f(x) = (4x - 7)' = ...
Svar #4
22. januar 2014 af kissermulle (Slettet)
ja, beklager det ekstra r.
Men hvad skal jeg så gøre?
Svar #6
22. januar 2014 af kissermulle (Slettet)
er det rigtigt, at det skal være F(x)=4*1/2x^2-7x ?
Svar #7
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#6
Hvis opgaven er, som jeg foreslog i #3, skal man differentiere funktionen 4x - 7 . Se sidste linie i #3.
Hvis dette ikke er den korrekte fortolkning, så start forfra med at formulere hele opgaven.
Svar #8
22. januar 2014 af kissermulle (Slettet)
Det er den rigtig formulering jeg har givet, og små du har skrevet i #3, men jeg forstår det bare ikke helt.
Skal jeg differentiere 4x-7?
Svar #9
22. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#8
Ja. man skal finde en funktion, der har funktionen 4x - 7 som en stamfunktion.
Svar #10
22. januar 2014 af kissermulle (Slettet)
kan det så passe, at det skal være: 4*1x^(1-1)-(-7)*0 ?
Svar #12
22. januar 2014 af kissermulle (Slettet)
det er jeg godt med på, at jeg skal.
tak for hjælpen.
Skriv et svar til: Intergralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
