Matematik

Stamfkt.

23. januar 2014 af Ukendtttttt (Slettet)

Hej

Fik problemer med en opgave, der lyder: Bestem i hvert af følgende tilfælde en stamfunktion til f(x), der går igennem det angivne punkt.

En der vil regne den ud og forklare??? Forstår den ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2014 af mathon

                              f(x) = 2ex

                              F(x) = ∫f(x)dx = ∫2exdx = 2 · ∫exdx = 2ex + C        gennem (0,9)

                              F(0) = 2·e0 + C = 9

                                         2 + C = 9

                                         C = 7

       konklusion:

                              F(x) = 2ex + 7


Skriv et svar til: Stamfkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.