Matematik
Stamfkt.
En der vil hjælpe med disse to?
Skal udregne stamftk.
Svar #1
23. januar 2014 af peter lind
Brug substitution i en første t=2x2+1 dt =4xdx i den anden t= x2+1 dt = 2xdx
Svar #3
23. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)
#2
Integralerne er
1) ∫ 2x·(2x2+1)2 dx
2) ∫ 2x·ex^2+1 dx
Har du prøvet at benytte substitutionerne angivet i #1 ?
I 1) benytter man t = 2x2+1 , dt = 4x dx, dvs (1/2) dt = 2x dx
∫ 2x·(2x2+1)2 dx = ∫ (1/2) · t2 dt = ...
Skriv et svar til: Stamfkt.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
