Matematik

Hjælp

23. januar 2014 af Ukendtttttt (Slettet)

Bestem den stamfunktion til f(x), der går gennem det angivne punkt.

f(x) = x^2             P(1, 4/3)

Svar: F(x) = x^2 + 3/3

Passer det??


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt, som det er skrevet. Der skal parentes omkring hele tælleren, og du har ikke integreret polynomiet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2014 af peter lind

∫x2dx = x3/3+k


Svar #3
23. januar 2014 af Ukendtttttt (Slettet)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.