Matematik

Differentiering

24. januar 2014 af kaalun (Slettet)

Hej

Ved ikke hvordan denne opgave skal løses.

Find første- og andenordens partielle afledede af funktionen:

f=x∧a

f'=ax∧a-1

f''?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

f ''(x) = a(a-1)xa-2


Svar #2
28. januar 2014 af kaalun (Slettet)

Mange tak for svaret.


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.