Matematik

Hjælp.............

25. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man denne??

200/x = 50*x


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af peter lind

gang ligningen med x


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2014 af mathon

så du har
                         200 = 50x2       x ≠ 0     …


Svar #3
25. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

Facit i bogen siger at x er 2 og -2.. problemet er bare at når man finder diskriminanten bliver det negativt, og det er nødt til at være positiv for at få 2 løsninger...Så er der måske fejl i facit??


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar 2014 af peter lind

Du har regnet diskriminanten forkert ud. Ligningen er så simpel, at den kan løses uden brug af diskriminant. Divider ligningen med 50


Svar #5
25. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

Det giver ikke mening.. :/ er stået af..


Brugbart svar (1)

Svar #6
25. januar 2014 af peter lind

Hvis du dividerer ligningen med 50 får du x2=4


Svar #7
25. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet)

Havde forstået det inden du svarede, men ellers tak


Skriv et svar til: Hjælp.............

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.