Fysik

km/s til m/s

25. januar 2014 af hioghi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg er lidt forvirret omkring det der med at omregne.. er der nogen, der kan forklare mig, hvordan jeg omregner 308 km/s til m/s? kan godt når det er km pr. time, men bliver forvirret, når det er km pr. sekund :S 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2014 af 123434 (Slettet)

1000 meter pr kilometer

308 km/s=308.000 m/s


Svar #2
25. januar 2014 af hioghi (Slettet)

men hvordan kan det være, at der var en, der sagde til mig, at det var 308 km/s var 3080 m/s? :S det har forvirret mig lidt, for jeg kom også frem til 308.000 m/s


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2014 af Eksperimentalfysikeren

De 3080 m/s er forkerte. Det sker, at folk roder i det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2014 af mathon

     1 km/s = 1000 m/s

     1 = 1000 m/s / (km/s)

                 308 km/s = (308 km/s) • 1 = (308 km/s) • (1000 m/s / (km/s)) = 308000 m/s = 3,08·105 m/s


Skriv et svar til: km/s til m/s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.