Matematik

Hvilken sætning til en trekant

26. januar 2014 af Sofiemmh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vi får at vide at a=3, b=4 og c=5

Hvilken sætning skal man bruge for at se om det er en retvinklet trekant?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt Pythagoras. Undersøg, om der gælder

a2 + b2 = c2   ?

Hvis det er tilfældet, er trekanten retvinklet, ellers ikke.


Skriv et svar til: Hvilken sætning til en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.