Matematik

Problemregning igeeen..

26. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Godaften!

Kan jeg få hjælp til denne opgave:

Med 3 astronauter ombord nåede rumskibet Apollo X op på en hastighed af 39.897 km/t.

Hvor mange km er det i minuttet? I sekundet?

Vorherre, én der vil hjælpe? :'(


Svar #1
26. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2014 af Studieassistenterne (Slettet)

Hej

Der går 60min/t, så for at omdanne det til km/min dividerer man med 60:

V = (39.897 km/t) / (60min/t) = 664,95 km/min

Når man skal omregne til km/s dividerer man igen med 60:

V = (664,95km/min) / (60s/min) = 11,0825 km/s

Hvis du tjekker efter kan du se, at enhederne også går op - så er du sikker på man har gjort det rigtige


Svar #3
26. januar 2014 af Idaaaaaaaaaa (Slettet)

Wow - tak skal du have!


Skriv et svar til: Problemregning igeeen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.