Matematik

optimering??

27. januar 2014 af Yofo (Slettet) - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til det vedhæftede dokument, ved slet ikke hvad jeg skal gøre!!

Vedhæftet fil: optimering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af mathon


       Isoler h i
                          (1/3)x3 + hx2 = 100   udtrykt ved x
       og indsæt
                          udtrykket for h
                          i
                          S = (1 + √(5))x2 + 4xh     som så bliver en funktion af x.

                          Differentier S(x)
                  og
                          Løs S '(x) = 0 for at finde den optimale sidelængde x.


Skriv et svar til: optimering??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.