Matematik

Stamfunktionen

27. januar 2014 af Ibbermann (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen.

Skal finde stamfunktionen til 

               f (x)= 4-3x2

og kan simpelthen ikke huske, hvordan man gør.

Håber nogen vil hjælpe mig :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2014 af mathon

                                     f(x) = 4x0 + (-3)x2

                                     ∫ a·xn dx = (a/(n+1))•xn+1 + k        n ≠ -1


Svar #2
27. januar 2014 af Ibbermann (Slettet)

  Lavede en fejl. Ligningen skal se således ud

                f (x)= 4-3x^2

Er det så stadig det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2014 af mathon

      Ja som #1


Skriv et svar til: Stamfunktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.