Matematik

ligninger

27. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

hvordan regner man 4 gange x -10+2x=4 gange x ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2014 af 123434 (Slettet)

4x-10+2x=4x

4x-10+2x-2x=4x-2x

4x-10=2x

4x-10-4x=2x-4x

-10=-2x

-10/-2=-2x/-2

5=x


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du mener

4·(x -10 + 2x) = 4x

divideres med 4 på hver side, og løs så ligningen

x -10 +2x = x


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. januar 2014 af eray (Slettet)

1. Start med at flytte x over på den ene side og (tallene) uden x over på den anden side

så der kommer til at stå nogenlunde 4x-2x=10+4 når du har gjort det skal du så bare helt almindeligt minus stykkerne, og dividere så det giver; 2x/14=7

x=7 regner med at dette er svaret på opgaven :)


Brugbart svar (2)

Svar #4
27. januar 2014 af eray (Slettet)

Loui kan du ikke være lidt mere tydelig med mht opgaven?


Svar #5
27. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

x:5+8=2


Svar #6
27. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

x÷5+8=2 hvordan sætter man den op


Svar #7
27. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

x/5+8=2 er det x=5•x/5=-8-2 x=-10


Svar #8
27. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

er det rigtig sat op


Brugbart svar (0)

Svar #9
27. januar 2014 af Krabasken (Slettet)

x/5+ 8 = 2.....................træk 8 fra

x/5 =  2 - 8 = -6...........gang med 5

x = -6 * 5 = ?

;-) 


Svar #10
27. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

det er x:5+8=2 ved ikke hva : betyder der står efter x et


Brugbart svar (0)

Svar #11
27. januar 2014 af Krabasken (Slettet)

- Forstår du # 9 ?


Svar #12
28. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

er der nogen der ved hvordan man regner 7x-3=4 (x-2)+2x-8


Brugbart svar (1)

Svar #13
28. januar 2014 af Krabasken (Slettet)

Hvis vi skal hjælpe dig, kunne det være , det var en god ide at svare på på vores spørgsmål . . .


Svar #14
28. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

jamen er helt ny herinde og er først ved at sætte mig ind i alt det her


Svar #15
28. januar 2014 af loui1950 (Slettet)

men smutter igen er ikke kommet for at blive hakket på men for at hente hjælp det det der er svært held og lykke til jer alle


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.