Matematik

Hjælp til nem matematik

28. januar 2014 af Pernillemm (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.

Nogle der lige kan hjælpe med to opgaver, eller forklare??

Opgave 1.

Fortsæt talrækken: 1, 2, 3, 5, 8, 13 __ __
 

Opgave 2.

Skal regne overflade-arealet ud, men kan ikke huske hvordan man gør? Nogle der kan hjælpe?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2014 af 012343210

Opgave 1.

Fortsæt talrækken: 1, 2, 3, 5, 8, 13 __ __
 

Talrække kunne godt ligne at tallet er summen af de 2 forgående tal 2+3=5, 3+5=8, 5+8=13, 8+13=21, 13+21=34.

Så mit gæt ville være at de næste tal er 21 og 34:) – andre kan måske se en anden sammenhæng.

Opgave 2.

Skal regne overflade-arealet ud, men kan ikke huske hvordan man gør? Nogle der kan hjælpe?

Tak på forhånd.

Overfladearealet af hvad?


Svar #2
28. januar 2014 af Pernillemm (Slettet)

Mange tak!

Skal regne en kasses overflade areal, af overfladen..


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2014 af 012343210

2*(h*b+b*d+d*h)

h=højde

b=brede

d=dybde

Du tager bare overfladearealet af en side af gangen. Eftersom de sider der er over for hinanden regner jeg 3 af dem og så ganger med 2


Svar #4
28. januar 2014 af Pernillemm (Slettet)

Tusind tak!


Skriv et svar til: Hjælp til nem matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.