Matematik

Harmoniske svingninger

28. januar 2014 af ranimukerji (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal bestemme T(perioden), og jeg ved at T= 2pi/b, men hvor i lignignen er b?

f(t)=5.7+3.9sin(((t-6)/24)*2π)   0 < t < 24

Tak på forhånd?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at

((T-6)/24)·2π - ((0-6)/24)·2π = 2π


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2014 af mathon

               f(t) = 3,9•sin((π/12)t - (π/2)) + 5,7

               ω = π/12 = 2π/T

                      1/12 = 2/T

                      1/24 = 1/T

                       T = 24

              


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.