Matematik

Brøker regning

31. januar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej igen, så nu er jeg på den igen.. 

Jeg har så ledes endnu en opgave inden for brøker...

hvordan filan er det lige man regner det ud ? SE VED HÆFTET FIL 

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2014 af mathon

 Når A betyder antal ansatte og S antal syge
 har du:
                      S = (2/3)·A = 24

                      A = (3/2)·24 = 36


Svar #2
31. januar 2014 af lp4654 (Slettet)

taak for svaret :D


Skriv et svar til: Brøker regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.