Matematik

monotoni

31. januar 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle, som kan hjælpe mig med denne opgave?

Skærmbillede 2014-01-31 kl. 16.22.44.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen

f '(x) = 0 . Benyt her, at e2x = (ex)2 .


Svar #2
31. januar 2014 af inddd (Slettet)

Her er grafen:

Skærmbillede 2014-01-31 kl. 20.27.30.png


Svar #3
31. januar 2014 af inddd (Slettet)

#3 Mange tak.


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. januar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja. Løs så ligningen f '(x) = 0 .


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2014 af mathon

                    f '(xo) = 2·e2xo - exo = 0

                               2exo(exo - (1/2)) = 0             da 2exo > 0

                               exo - (1/2) = 0

                               exo = (1/2)

                               xo = ln(1/2)

                               yo = f(ln(1/2)) = e2·ln(1/2) - eln(1/2) = (eln(1/2))2 - eln(1/2) = (1/2)2 - (1/2) = (1/4) - (2/4) = -(1/4)

                               


Skriv et svar til: monotoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.