Matematik

HJÆLP til stigning i procent

02. februar 2014 af StephanieKjr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal udregne hvor meget årets resultat i en virksomhed er steget fra 2012 til 2013

2012=163

2013=1.903

Som i kan se er det en stor stigning med ifølge mine (mindre gode) beregninger giver det over 1000, jeg har ikke helt øje for tal så kunne godt tænke mig at høre hvordan i evt. regner det og hvad i får??

Jeg får (1.903-163)/163= 10,675 * 100 = 1067,5%

Kan det være rigtigt eller er det helt væk? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2014 af SuneChr

Perfekt # 0 .
Der skal dog ganges med (100%) og ikke kun med 100.


Skriv et svar til: HJÆLP til stigning i procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.