Matematik

Månedsopgave.

02. februar 2014 af Ikkenogetgeni (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Opgaven lyder:

Beboerne på Christiansø og Frederiksø bruger 9.000 liter vand pr. dag.

Angiv længde, bredde og højde på en kasse der kan rumme denne vandmængde.

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt formlen for rumfanget V af en kasse med længden L, bredden B og højden H:

V = L · B · H .

Vælg de tre tal L, B og H , så kassen får det ønskede rumfang 9000 Liter = 9000 dm3 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. februar 2014 af Anonymusbruger (Slettet)

det kan fx være 20*30*15 = 9000

men der er jo mange muligheder....


Skriv et svar til: Månedsopgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.