Matematik

Rejsen Problemregning

04. februar 2014 af Madsg99 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1.1 Den samlede pris for rejsen til Ilulissat til Færøerne er 4396 Kr.

3185+1211= 4963 Kr.

1.2 Prisen for at rejse fra Reykjavik til Iliulissat er 23.500 ISK.

30.000-6500= 23.500 ISK.

1.3 Prisen for rejsen fra Færøerne til Ilulissat koster i alt 30.000 Kr.

30.000/100x20= 6000 Kr.

1.4 Hjemturen var 1604 kroner dyrere end udturen.

6000x4396=1604

1.5 Hjemturen er 36,49% Dyrere end udturen.
1604x100/4396= 36,46%


Brugbart svar (4)

Svar #1
04. februar 2014 af mathon

                                                  Hvad er spørgsmålet?


Svar #2
05. februar 2014 af Madsg99 (Slettet)

Det kan jeg ikke svare dig på, jeg hjælper dem der er igang med opgaven! ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2016 af Estherk (Slettet)

#0
1.1 Den samlede pris for rejsen til Ilulissat til Færøerne er 4396 Kr.

3185+1211= 4963 Kr.



1.2 Prisen for at rejse fra Reykjavik til Iliulissat er 23.500 ISK.

30.000-6500= 23.500 ISK.



1.3 Prisen for rejsen fra Færøerne til Ilulissat koster i alt 30.000 Kr.

30.000/100x20= 6000 Kr.



1.4 Hjemturen var 1604 kroner dyrere end udturen.

6000x4396=1604


1.5 Hjemturen er 36,49% Dyrere end udturen.
1604x100/4396= 36,46%



Hvad med resten af opgaverne?

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2020 af BauTheBeast (Slettet)

Er alle opgaver helt rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2023 af 2224

opgave 2.2 i rejsen under befolkningen  bliver jeg bedt om at udfyde et skema om befolkningstæthed på svararket 

interval , hyppighed, frekvens, summeret frekvens 

kan jeg få hjælp her


Skriv et svar til: Rejsen Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.