Matematik
Differentialligning, lidt hjælp
20. november 2005 af
Mads123 (Slettet)
Jeg har en differentiallignings opgave. Jeg er kommet frem til at
y = 2344.61*(e)^(0.296498*x - 0.006157*(x)^(2))
Opgaven lyder så.
"Eksperimenter med modellen - gerne ved hjælp af numerisk metoder. Tegn nogle karakteristiske løsningskurver. Hvad forudsiger modellen om skarvbestandens fremtidige udvikling i Danmark"
Altså vi har ikke lært om numeriske metoder. Hvordan laver man karakteristiske løsningskurver? Og det betyder vel at skarv bestanden falder efter x=24, men er det ikke unormalt/sjældent man ser hvor populationen falder?
y = 2344.61*(e)^(0.296498*x - 0.006157*(x)^(2))
Opgaven lyder så.
"Eksperimenter med modellen - gerne ved hjælp af numerisk metoder. Tegn nogle karakteristiske løsningskurver. Hvad forudsiger modellen om skarvbestandens fremtidige udvikling i Danmark"
Altså vi har ikke lært om numeriske metoder. Hvordan laver man karakteristiske løsningskurver? Og det betyder vel at skarv bestanden falder efter x=24, men er det ikke unormalt/sjældent man ser hvor populationen falder?
Skriv et svar til: Differentialligning, lidt hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
