Matematik

procentregning - lille opgave

05. februar 2014 af Tina12453 - Niveau: 8. klasse

1) der gælder følgende for tallene e og f:

e = 2.456 * f

Hvor mange procent er e større end f.

Mit foreslag: (1,456-1)*100 = 45,6%

2) En størrelse H aftager med 12,8%

Bestem en slutsværdi, når begyndelsesværdien var 67.

Mit foreslag: 67-(67*12.8/100) = 58,424.

Er det rigtigt det jeg laver.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

1) Beregn

[(e-f)/f] · 100% = [(e/f) - 1] · 100% .

Dit forslag er korrekt.

2) Ja, det er korrekt.


Svar #2
05. februar 2014 af Tina12453

Nå ja ups... det staves "forslag"!...


Skriv et svar til: procentregning - lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.