Matematik

4(x + 4) – 2(x – 4) = 4(x + 6) + 5x ????

07. februar 2014 af lottebc1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

4(x + 4) – 2(x – 4) = 4(x + 6) + 5x  

4x + 16 - 2x + 8 = 4x + 24 +5x

16 + 8 - 24 = 4x + 5x - 4x + 2x

x = 0 / 7

x = 0

Det er hvad jeg får det til, men kan simpelthen ikke få det til at passe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2014 af 012343210

Det passer da fint.

Svaret er at x=0...


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2014 af mathon

    Hvad er det, der skal passe og ikke inkluderer x = 0?              


Svar #3
07. februar 2014 af lottebc1 (Slettet)

synes bare det var svært at få regnestykket til at gå op, hvis x = 0

Men jeg kan heller ikke se hvad det ellers skulle give.


Brugbart svar (1)

Svar #4
07. februar 2014 af mathon

venstre side for x = 0:                        højre side for x = 0:                  

4(0 + 4) – 2(0 – 4)                              4(0 + 6) + 5·0

     16 + 8 = 24                                            24

                      så regnestykket "går op"

................
"går op" er forbeholdt en division med resten 0


Skriv et svar til: 4(x + 4) – 2(x – 4) = 4(x + 6) + 5x ????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.