Matematik

Hvilken slags funktion?

11. februar 2014 af asdfghjks (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Hvilken slags funktion er 0,5^x + 2. Jeg tænkte på en eksponentiel funktion til at starte med, men det er jo a^x · b, og ikke + b. 


Svar #1
11. februar 2014 af asdfghjks (Slettet)

:) 


Svar #2
11. februar 2014 af asdfghjks (Slettet)

..


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. februar 2014 af SuneChr

Det drejer sig om eksponentialfunktionen  y = (1/2)x
som er parallelforskudt i retningen fra (0 ; 0) til (0 ; 2)
Eller mente du
y  =  (1/2)x + 2    ?
I så fald er det funktionen
y  =  (1/2)2·(1/2)x   
Her er  b = (1/2)og  a = 1/2


Skriv et svar til: Hvilken slags funktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.